Advertisement

Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην κρήτη. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, στην κρήτη. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 ρίχτερ ταρακούνησε στην κρήτη. Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο…

Όλη η επικαιρότητα και ειδήσεις live από κρήτη, ελλάδα, κόσμο. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Alphafreepress.gr / ελλαδα / σεισμος τωρα κρητη: Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, στην κρήτη. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.

Seismos 4 2 Rixter Sthn Krhth H Ka8hmerinh
Seismos 4 2 Rixter Sthn Krhth H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Σεισμός 4,2 βαθμών ταρακούνησε το ηράκλειο Η δόνηση σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου είναι 5,3 ρίχτερ. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 23:40 νότια του ηρακλείου. Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του ενιαίου. Νέος σεισμός τωρα στην κρήτη σαν σήμερα 09 ιουλίου: Το εστιακό βάθος ήταν 10 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το. Ευθύμιος λέκκας, για τον σεισμό που ταρακούνησε την κρήτη.

Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 23:40 νότια του ηρακλείου.

Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 3,1 ρίχτερ. Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού. Σεισμοσ τωρα κρητη σεισμός 4,9 ρίχτερ στα ανοιχτά της κρήτης 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη: Μεγάλος σεισμός τωρα στην κρήτη! We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του ενιαίου. Alphafreepress.gr / ελλαδα / σεισμος τωρα κρητη: Αξίζει να αναφερθεί, το εστιακό βάθος καταγράφηκε στα 10 χιλιόμετρα. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο καθηγητής διαχείρισης φυσικών καταστροφών και πρόεδρος του τμήματος γεωλογίας και γεωπεριβάλλοντος, κ.

Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του ενιαίου. Σεισμός 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε πριν από λίγο στην κρήτη. Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός που έγινε στην θαλάσσια περιοχή, 17 χιλιόμετρα δυτικά νοτιοδυτικά της άρβης, είχε εστιακό βάθος 51.3 χιλιόμετρα. Όλη η επικαιρότητα και ειδήσεις live από κρήτη, ελλάδα, κόσμο. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης 13/7 στην κρήτη.

Neos Isxyros Seismos Sthn Krhth Cretalive Eidhseis
Neos Isxyros Seismos Sthn Krhth Cretalive Eidhseis from www.cretalive.gr
Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 ρίχτερ ταρακούνησε στην κρήτη. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης 13/7 στην κρήτη. Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. Σεισμοσ τωρα το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 36 χλμ. Σεισμός έγινε στην κρήτη, το βράδυ της δευτέρας 19 ιουλίου. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην κρήτη. Αξίζει να αναφερθεί, το εστιακό βάθος καταγράφηκε στα 10 χιλιόμετρα. Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο

Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 23:40 νότια του ηρακλείου.

Ο σεισμός σύμφωνα με την αυτόματη λύση του εθνικού αστεροσκοπείου, είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα και το επίκεντρο ήταν 8 χιλιόμετρα ανατολικά βορειοανατολικά της γαύδου. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Η σεισμική δόνηση έγινε λίγα λεπτά της 10:00 και ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της παρασκευής (2/7/2021) την κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο… Σε επικοινωνία του με το cnn greece, ο κ. Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε θαλάσσια περιοχή 23χλμ ανατολικά βορειοανατολικά της ζάκρου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 74 χλμ. Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός που έγινε στην θαλάσσια περιοχή, 17 χιλιόμετρα δυτικά νοτιοδυτικά της άρβης, είχε εστιακό βάθος 51.3 χιλιόμετρα. Σεισμός 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε πριν από λίγο στην κρήτη. Σεισμοσ τωρα κρητη σεισμός 4,9 ρίχτερ στα ανοιχτά της κρήτης 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη: Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Σεισμός 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε πριν από λίγο στην κρήτη. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19.28 το απόγευμα της παρασκευής (18/09) στην κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 3,1 ρίχτερ. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του ενιαίου.

Seismos Twra Sthn Krhth In Gr
Seismos Twra Sthn Krhth In Gr from www.in.gr
Σεισμοσ τωρα το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 36 χλμ. Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού. Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της παρασκευής (2/7/2021) την κρήτη. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 3,1 ρίχτερ. Σεισμοι ελλαδα σεισμοσ ελλαδα σεισμοσ κρητη σεισμοσ τωρα. Όλη η επικαιρότητα και ειδήσεις live από κρήτη, ελλάδα, κόσμο.

Σε επικοινωνία του με το cnn greece, ο κ.

Σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της παρασκευής (2/7/2021) την κρήτη. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο καθηγητής διαχείρισης φυσικών καταστροφών και πρόεδρος του τμήματος γεωλογίας και γεωπεριβάλλοντος, κ. Ευθύμιος λέκκας, για τον σεισμό που ταρακούνησε την κρήτη. Αξίζει να αναφερθεί, το εστιακό βάθος καταγράφηκε στα 10 χιλιόμετρα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός ήταν μεγέθους 3,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε θαλάσσια περιοχή 23χλμ ανατολικά βορειοανατολικά της ζάκρου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 74 χλμ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο… Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στην κρήτη. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην κρήτη. Η σεισμική δόνηση έγινε λίγα λεπτά της 10:00 και ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Μεγάλος σεισμός τωρα στην κρήτη! Σεισμοσ τωρα το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 36 χλμ. Σεισμός 4,2 βαθμών ταρακούνησε το ηράκλειο

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού σεισμοσ τωρα. Η σεισμική δόνηση έγινε λίγα λεπτά της 10:00 και ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Posting Komentar

0 Komentar